God morgen

Ah, delig. Har sovet lenge i dag. Ingen barn som roper «MAMMA!!!» før klokka er halv sju. Så da kunne jeg sove så lenge jeg følte for. Selv om jeg savner de mye når de er hos pappaen sin er det godt å ha noen slike morgener innimellom.  Frokosten er spist og jeg er klar for en joggetur.

Jeg har gått ned i vekt. Og nå veier jeg det samme som jeg veide i vinter da jeg fikk så mange kommentarer på at jeg var blitt tynn. Jeg hadde en hard høst og vinter etter samlivsbrudd og mistet matlysten, tenkte å skrive om det en dag snart. Den gangen følte jeg og at jeg var tynn, kjente hvor tynn jeg var. Nå er det ikke det samme. Jeg føler meg ikke tynn, jeg ser det, men føler det ikke.

Spiser. Trener. Tenker på mat. Trener. Lager mat, spiser den ikke. Teller kalorier, teller ikke så langt lenger (det skremmer meg). «Går du inn for å være så tynn Frøken S ?»spurte min gamle bestemor meg. «Går ikke inn for å være så tynn men jeg vil være godt trent derfor trener jeg og forbrenner nok mer enn jeg får i meg, men jeg spiser akkurat det jeg har lyst på.» Bullshit svar. En hvit løgn. Også vil jeg ikke plage henne med mitt. hun vil ikke forstå.

Nei, ut å jogge

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Kropp, Mat, Syk, trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s