Jeg innser det mer og mer. Hvordan spiseproblemene mine ter seg. Hvordan spisemønsteret mitt er. Eller, hvordan det ikke er. For det er ikke noe mønster. Ingen rytme. Bare kaos. I det ene øyeblikket hiver jeg innpå det jeg kommer over. I det neste gremmes jeg. I det neste igjen spiser jeg enda mer. Dagen etter kan det være annerledes igjen. Jeg vil ikke spise, og spiser så lite som mulig gjennom hele dagen. Noen kvelder spiser jeg. Litt. Passe. Mye. Eller altfor mye. Andre kvelder legger jeg meg sulten. Det er ikke noe mønster. Bare kaos.

Jeg merker på kroppen konsekvensene av spisemønsteret kaoset. Er slapp og trøtt flere dager. Tung i kroppen og jeg har vondt. Treningsiveren og innsatsen går opp og ned. Jeg er mye kvalm, svimmel og oppblåst. Vondt i magen og vekslende diaré/forstoppet. Eller sulten..

Vil ikke ha det sånn her..

Jeg blir mer og mer klar over at dette ikke er noe bra. Prøver å se hvordan jeg kan løse det, og med hvem. For jeg har innsett at jeg trenger hjelp, jeg klarer ikke dette alene. Men tanken er veldig skremmende.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til

  1. lillianhh sier:

    Kjenner meg veldig igjen i det kaoset og at det ikke er noe mønster, bare kaos og hvordan det endrer seg fra dag til dag. Det steget når man kjenner at man trenger hjelp er skremmende, håper du finner noen som er både riktig og flinke og møter deg på en god måte. Masse lykke til, heier på deg ❤
    Klem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s